Rapporter från den här sidan planeten

Rapporter-Omslag
Rapporter från den här sidan planeten | Stefan Bergmark
ISBN 978-91-982172-3-0

STEFAN BERGMARK är tillbaka med en samling rapporter som inte räds de stora frågorna. Med avstamp i det personliga tas ett frihetligt grepp om klimatet, familjen, fosterlandet, religion, media – och det mesta däremellan.

Några pressröster om första upplagan av Rapporter från den här sidan planeten:

KOMBINERAR DET PERSONLIGA MED DET POLITISKA
”…antingen så att han drar politiska slutsatser av de egna livserfarenheterna, eller så att han visar hur politiska mönster påverkar honom själv och oss andra. Då han håller volymen nere och snarare samtalar än skriker i sina texter, lyckas han också få de mest radikala tankegångarna att kännas ”lagom”.”
Tom Karlsson, Ny Tid

INGEN GÅR SÄKER
”…ingen går riktigt säker från Bergmarks kritik. Den svarta ironin i boken drabbar de flesta, vilket gör textsamlingen betydligt mer intressant än en långrandig predikan till de redan konverterade.”
Anna Maris, Malmö Fria Tidning

SMÅ ANARKISTISKA GULDKORN
”Han prövar sina tankar, testar sina gränser och väger sina ord. Det är rebelliskt snarare än revolutionärt. Det blir aldrig fanatiskt, aldrig cyniskt och heller aldrig uppgivet.”
Mikael R Karlsson, Borås Tidning

BÅDE VÄLRIKTADE SLAG OCH RALLARSVINGAR
”Om man lägger samman nostalgi, en yvig stil och spretiga tankar med en för vänsteranhängare sällsynt skarp ironi får man en ganska god uppfattning om texternas karaktär.”
Ola Wihlke, Skånska Dagbladet

BESTÄLL BOKEN HÄR!