Jag fastnar i Love will tear us apart

Jag fastnar i Love will tear us apart | Jonas Bergh
ISBN 978-91-983541-9-5 | Hybridroman

Jag fastnar i Love will tear us apart är en sorts roman om en sorts kärlek. Eller är det en roman? Det är kanske en roman förklädd till en samling noveller som varvas med dikter. En hybridroman. I boken är författarens alter ego Jonte Sten tillbaka, i en bok som är lika hoppfull som den är mörk.

en skugga bakom staketet. en mormor plockar fläder. Jonte Sten. den förlorade kärleken. en låda med anteckningar. kärlek på en buss. ett gammalt fyllo. Jonte Sten. hey. en fågel som irrar runt. hela tiden havet. hey. ett liv som pågår. hela tiden barnen. hela tiden: avstå. hela tiden: förstå. hon är borta. en fågel som inte kommer ut.

Jonte kämpar med sina problem, med alkoholen, men större än någonting är kärleken till döttrarna. Det är även en bok om samhället många lever i. En skilsmässobok. Och kanske en ny kärlek. Jag fastnar i Love will tear us apart är en sorts berättelse om en sorts kärlek. Om människor och möten.

hey. här var himmel förut. en flicka. en pappa. en skugga bakom en mur. Jonte Sten. en skugga bakom en mur. hey. att klättra upp ur havet. du vet. Landskrona. Malmö. Prag. du vet. humor i det svarta. du vet. samhället. en sorts roman om en sorts kärlek.

Sidantal: 164. Format: 180 x 180 mm. Formgivning: Telegrafstationen

Boken släpps 16/4 och då kommer den att finnas i nätbokhandeln. Förbeställ redan nu genom att skicka ett mail till books@venarodforlag.se. Pris 145 kr + frakt.