Ett hus fullt av skog

Ett-hus-fullt-av-skog-VR-Omslag
Ett hus fullt av skog | Tomas Klas Ekström | Dikter
Med fotografier av Maria Lindberg
ISBN 978-91-982172-4-7

När 668 Förlag på grund av oförutsedda händelser fick stänga ner verksamheten i slutet av 2014 försvann också förlagets titlar från bokhandeln. Men nu är det klart att Venaröd Förlag ger ut alla 668:s titlar på nytt, och börjar med ”Ett hus fullt av skog” som första gången kom ut 2011.

»Ett hus fullt av skog« presenterar ett urval från Ekströms fem första diktsamlingar; »Elvis, kattsand och andra viktiga saker« (2002), »Natten är svart och full av troll och kanoner« (2005), »Elektrisk matlagning« (2007), »Malmö är en dröm« (2010) och »Sista undrens tid« (2011). Boken innehåller också mer än tjugo nya dikter. Dikter om drömmar, om drömmare, om enslingar, om landsbygden. Men också om stadens hårda villkor för dem som inte lyckats hamna rätt. Det brinner i flyktinglägren. På parkeringen går en man omkring och letar stenskott. Från himlen hänger gulnade kvitton som visar vad allting kostar. Det är dikter med en smak av Bukowski, Slas, Sonja Åkesson, dikter där amerikansk beatpoesi möter svenskt vemod. Med fotografier av Maria Lindberg och förord av Freke Räihä.

Ett-hus-fullt-av-skog-Inlaga-72

BESTÄLL BOKEN

Om du köper »Ett hus fullt av skog« direkt från oss kostar den 150 kr + frakt. Klicka på webbshop i menyn. Givetvis finns den också hos Adlibris, Bokus, och andra nätbokhandlare. Om du föredrar att beställa den hos din lokala bokhandlare så går det bra, våra böcker distribueras genom Bokrondellen.