Venaröd Förlag släpper hybridroman av Jonas Bergh 16/4!

Den 16 april släpper Venaröd Förlag Jonas Berghs nya hybridroman ”Jag fastnar i Love will tear us apart”.

Boken finns i handeln 16/4 men kommer redan 14/4 att presenteras på Kulturscen Opulens på Café & Le i Lund. Se information om evenemanget.

Hybridroman? Ja, det är en passande beskrivning på denna bok, denna berättelse som berättas både i dikt- och prosaform. Eller, med andra ord: ”en sorts roman om en sorts kärlek”.

en skugga bakom staketet. en mormor plockar fläder. Jonte Sten. den förlorade kärleken. en låda med anteckningar. kärlek på en buss. ett gammalt fyllo. Jonte Sten. hey. en fågel som irrar runt. hela tiden havet. hey. ett liv som pågår. hela tiden barnen. hela tiden: avstå. hela tiden: förstå. hon är borta. en fågel som inte kommer ut. hey. här var himmel förut. en flicka. en pappa. en skugga bakom en mur. Jonte Sten. en skugga bakom en mur. hey. att klättra upp ur havet. du vet. Landskrona. Malmö. Prag. du vet. humor i det svarta. du vet. samhället. en sorts roman om en sorts kärlek.

Jonte Sten, Jonas Berghs litterära alter ego är tillbaka i Jonas sextonde bok. Bland tidigare utgivna verk finns romanen ”och fortsätta vidare bort” (W&W) och diktsamlingen ”Jag letar efter halsband” (Megafon).