Releasefest för SoL 1:1!

SoL1_1-(1)Den 20:e oktober släpper Venaröd Förlag Johan Christianssons roman ”SoL 1:1” och det ska vi förstås fira!

Du är hjärtligt välkommen till Slussen Hypnos & Psykoterapi, Pustegränd 6, i Stockholm. Dörrarna öppnas kl 18, Johan kommer att läsa ur boken ca kl 19, sedan blir det mingel med vin, snacks, och kanske någon överraskning. Möjlighet kommer så klart att finnas att köpa ”SoL 1:1” till ett riktigt bra pris! Efter klockan 21 flyttar festen till Söders hjärta.

Arrangör: Johan Christiansson & Venaröd Förlag

Se också Facebooksidan för evenemanget.

SoL 1:1 –
”Karl arbetar som socialsekreterare. På ytan är allt som det ska; han är som vem som helst, hans liv kunde vara din grannes. Eller ditt eget. Men Karls vardag är också den frånvända blicken, oförmågan att känna vare sig medkänsla eller avsky. Han känner ingenting. När hans fru lämnar honom förvandlas tillvaron till ett inferno.

Romanen om Karl är samtidigt en berättelse om samhället, en politisk kontrapunkt av sönderfall där röster, beslut och sammanträden framträder med en hallucinatorisk skärpa, där vad som helst kan kallas för sanning eller lögn. SoL 1:1 är alla illusioners slutstation, en verklighet helt utan nåd.”

Johan Christiansson har tidigare gett ut tre diktsamlingar och belönats med Samfundet De Nios vinterpris. Detta är hans romandebut.

Johan Christiansson